Gaga viskas Lamberti oma sünnipäevalt välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: SCANPIX

Pealtnägijate sõnul lasi superstaar Gaga Adam Lamberti oma sünnipäevalt välja visata. Mees ilmus sinna lõbusas olekus koos naise soojendusbändi Scissor Sisters liikmetega, vahendas USA Today.

Lady Gaga tähistas 28. märtsil oma 25. sünnipäeva koos perekonna ja lähedaste sõpradega ühes Los Angelese restoranis. Lamberti ebasünnis ja piinlikust tekitav käitumine sundis naise midagi ette võtma ning Gaga otsustas mehe oma peolt eemaldada lasta.

Kõmublogija Perez Hilton: «Adam oli peole ilmudes rohkem kui puirjus. Ta oli nii rääbakas ja ikka piinlikult nokastanud.»

Üks peol viibinud külalistest rääkis, et Adam käitus lausa nagu mingi loom. «Ta hüppas mööda toole ja laudu ringi ning tegi palju lärmi. Kui sünnipäevalapse tort toodi, siis üritas mees seda esiteks Lady Gagale näkku määrida ja hiljem talle suhu toppida.»

Adam Lambert teatas hiljem oma Twitteris, et sünnipäev ei läinud nagu plaanitud. «Üritasin Gaga sünnipäeva tähistada piñata-stiilis žestiga... Selle tagajärjel on mu rusikas sinikaid täis ja restoran La Cita laes auk,» säutsus mees. «Mu käsi valutab siiamaani! LOL»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles