Prints William ja ta naine jäid majapidajannast ilma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja ta naine, Cambridge'i hertsoginna Catherine
Prints William ja ta naine, Cambridge'i hertsoginna Catherine Foto: ANDREW PARSONS/AFP/Scanpix

Briti prints Williami ja ta naise, Cambridge’i hertsoginna Catherine’i majapidajanna Sadie Rice, kes teenis aastast 35 000 naela, ütles töökoha üles, kuna tema sõnul muutus ta töökoormus liiga suureks.

35-aastane Rice loobus kõrge palgaga kohast pärast seda, kui talle öeldi, et ta peab Norfolkis asuvast Anmer Hallist käima aina sagedamini Kensingtoni palees tööl, kus vastutust on rohkem, edastab The Sun.

Prints Williami ja ta naise Catherine'i praegune elukoht, Norfolkis asuv Anmer Hall / wikipedia.org
Prints Williami ja ta naise Catherine'i praegune elukoht, Norfolkis asuv Anmer Hall / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org
Kensingtoni loss Londonis
Kensingtoni loss Londonis Foto: John Walton/EMPICS Entertainment/Scanpix

Kuninganna Elizabeth II Sandringhami lossi töötajate hulka kuuluva isiku sõnul on Sadie tulbli töötaja, kuid Kensingtoni palees kõige üksinda juhtimine käis talle üle jõu.

«William ja Kate on aina enam olnud Londonis Kensingtoni lossis. Sadie pidi lisaks Anmer Hallile vastutama ka Kensingtoni eest ja see oli tema jaoks liiga suur töökoormus. Tal praktiliselt ei olnudki enam vaba aega ega eraelu. Sadie loobus selle tõttu korraliku tasuga tööst. Igatahes jäid nad väga heast töötajast ilma,» teatas allikas.

Briti kuningliku pere esindajate teatel tahavad William ja Catherine lõplikult Kensingtoni paleesse kolides palgata veel töötajaid.

Prints William ja ta naine, Cambridge'i hertsoginna Catherine
Prints William ja ta naine, Cambridge'i hertsoginna Catherine Foto: ANDREW PARSONS/AFP/Scanpix

Williami ja Catherine’i lastele, kolmeaastasele prints George’ile ja kahesele printsess Charlotte’ile olevat Sadie Rice meeldinud ja lastel on kurb, et ta lahkub.

Prints George ja printsess Charlotte koos lapsehoidjaga
Prints George ja printsess Charlotte koos lapsehoidjaga Foto: Anwar Hussein/Anwar Hussein/EMPICS Entertainment/Scanpix

Sadie Rice vastutas majapidamise korrashoiu, pesupesemise ja igapäevaste sisseostude eest kümne magamistoaga Anmer Hallis, kus William ja Catherine veedavad kaks kolmandikku oma ajast. Kuninglik pere kolib sel sügisel lõplikult Londonisse Kensingtoni lossi, mis nende jaoks renoveeriti. Varem elas selles lossis prints Williami ema, printsess Diana.

Sadie Rice töötas viis aastat Norras Oslos, olles Norra kroonprints Haakoni ja tema naise, kroonprintsess Mette-Mariti majapidajanna. Alates 2015. aasta algusest töötas ta Williami ja Catherine’i juures. Enne Norrasse suundumist töötas Rice Buckinghami palees kuninganna Elizabeth II teenistuses ja ta meeldis kuningannale väga.

Kroonprintsess Mette-Marit ja kroonprints Haakon
Kroonprintsess Mette-Marit ja kroonprints Haakon Foto: Braastad, Audun/NTB scanpix/Scanpix

Kuningliku pere lähedaste allikate teatel on tänapäeval häid töötajaid raske leida ning Sadie Rice’i lahkumine on suur tagasilöök. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles