Elu24 Cannes'i punasel vaibal: Roman Polanski uus üllitis tekitab vastakaid arvamusi (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimus Cannes'i filmifestivalil Roman Polanski lavastatud draamafilmi «Based on a True Story» (D'après une histoire vraie) esilinastus. 

Film räägib kirjanik Delphine'ist (Emmanuelle Seigner), kes saavutas karjääris esmakordselt edu, avaldades emale pühendatud romaani. Peagi hakkab ta saama anonüümseid kirju, mis süüdistavad teda oma pere avalikkuse ette tirimises. Delphine satub depressiooni ja ta ei suuda enam kirjutada, kui ta kohtub salapärase noore naisega (Eva Green), kes on võrgutav, intelligentne ja intuitiivne ning kes mõistab Delphine'i paremini kui keegi teine.

Linateos on kriitikutelt saanud kahetisi hinnanguid. The Hollywood Reporter kirjutab, et tegu on «meisterlikult tehtud traditsioonilise psühholoogilise thrilleriga», kuid Le Figaro nimetas seda «groteskseks, etteaimatavaks ja naljakaks - mis ei ole thrilleri puhul eriti hea märk».

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles