Depeche Mode'i Riia kontserdi piletitest on juba pooled müüdud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Depeche Mode
Depeche Mode Foto: WENN

Esmaspäeval müüki tulnud 25. mail 2009 Riias «Skonto» jalgpallistaadionil toimuvale Depeche Mode kontserdile on alles vaid pooled piletitest. Lisaks Lätile on suur huvi piletite vastu Eestist, Venemaalt ja Soomest, kus eraldi Depeche Mode'i kontserti ei toimu.

Kontsert Riias toimub Depeche Mode turnee «Tour of the Universe» raames, mis saab olema bändi ajaloo ning aasta 2009 kõige suurejoonelisem tuur. Lavakujunduse teeb tuntud kunstnik ja fotograaf Anton Corbijn – paljude Depeche Mode ja U2 videode autor ning bändi varasemate tuuride disainer.

Kõikidel tuuri kontsertidel kasutab bänd ainult enda tehnikat ja varustust, garanteerides sellega show kõrgeima kvaliteedi.

Depeche Mode'i loetakse üheks parimaks live-artistiks. Iga nende esinemine on olnud väga edukas ja eelmise tuuri kontserdid müüdi välja pea kõikides riikides, kaasa arvatud Baltikumis. Bändi eelmine kontsert Tallinnas ja Riias toimus «Touring the Angel» tuuri raames ning mõlemad kontserdid müüdi välja enne kontserdipäeva.

Tasub lisaks märkida, et Depeche Mode järgib ka uusimaid tehnoloogiatrende ja koostöös Mute/EMI plaadifirmaga salvestatakse Riia kontsert ning see on võimalik omandada kohe peale kontserti.

Riia kontserdi piletid on müügis kõikides Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ja internetis aadressil www.piletilevi.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles