Ariana Grande annab taas Manchesteris kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande
Ariana Grande Foto: PA/PA Wire/PA Images/Scanpix

Ariana Grande andis sotsiaalmeedia vahendusel teada, et naaseb Manchesteri, et anda seal taas kontsert, millega toetada terroriaktis surma ja kannatada saanuid ning nende perekondi. 

Grande sõnul on esinemise eesmärgiks avaldada austust ohvritele ja tänada oma fänne toetuse eest, mida nad on talle ja kannatanutele rünnaku järel avaldanud.

«Tahan ulatada oma käe ja südame ja kõige, mida vaid saan võimalusel anda, kui vajate mu abi. Ma ei tahaks olla eemal võimalusest näha ja hoida oma fänne, aidata neil taas jalule tõusta, nagu nemad aitavad minul edasi liikuda,» kirjutas Grande sotsiaalmeedia vahendusel.

«Meie vastus sellele vägivallale peab olema see, et saame veelgi lähedasemaks, aitame üksteist, armastame rohkem, laulame valjemini ning elame veel lahkemalt ja suuremeelsemalt, kui enne,» lisas laulja.

Grande Manchesteri heategevuskontserdi täpset toimumisaega pole veel avalikustatud.

Ariana Grande 23. mail Mancester Arenal korraldatud kontserdi ajal toimunud terrorirünnakus sai surma 22 inimest ja vigastada veel 59.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles