Elu24 video! «Sajandi valitsejanna» võtteplatsil käinud Hetlin Villak: see on täielik Hollywood

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 reporteril Hetlin Villakul ning operaator Raivo Teeäärel avanes harukordne võimalus külastada Türgi menuseriaali «Sajandi valitsejanna» võttekohti.

Reporter Hetlin Villak paljastas Elu24'le antud intervjuus, et sarja «Sajandi valitsejanna» kaadritagusesse ellu viis neid ligi poole aasta pikkune eeltöö. «Türgi suursaatkonnad nii Eestis kui Soomes, kõik Kanal 2 inimesed, kes on sarjade ostu-müügiga seotud ning sarja valmimise taga olev produktsioonifirma olid meie sinnapääsemisega seotud,» ütles Hetlin. Tegelikult ei olnud eestlased aga isegi veel Türki jõudes kindlad, kas nad ikka pääsevad oma kaameraga Türgi superstaaridest näitlejaid nende töös jälgima ning sarja kaadri taga toimuvat Eesti vaatajani tooma.

Kohapeal olles tekkis Hetlinil hetkeks endal superstaari tunne: «Meiega oli kaasas umbes kümnepealine saatjaskond, kes tegelikult küll jälgis, et me ühtegi vale sammu ei teeks ning lisaks pildistas kõik meie tegemised üles kohalik fotograaf.» Hetlinil ning Raivol õnnestus sarja kolmest, 28 000 ruutmeetril laiutavast võttepaigast külastada kahte. «Täielik Hollywood,» kirjeldab Hetlin. «Rekvisiitideks on türklastel elusuuruses laevad, lossid. Laudu katavad päris lilled, toit. Kõik oli päris ja tõeliselt ajastutruu,» jagas reporter muljeid. Põhjus, miks kõik niivõrd täpselt järele tehtud on, peitub Hetlini sõnul selles, et türklastele ei ole eksimiseks ruumi antud: «Meile öeldi, et sarja ajaloolisuse tõttu ei ole neil millimeetritki eksimisruumi.»

Põnevaid muljeid «Sajandi valitsejanna» ning Türgi kohta kuuled lähemalt meie videost! 

Erisaade «Eestlased «Sajandi valitsejanna» radadel» on Kanal 2 ekraanil sel laupäeval kell 21:05, vahetult enne «Sajandi valitsejanna» uut osa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles