Britist näitleja Joe Alwyn: Taylor Swifit järgmine ohver?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LONDON - Joe Alwyn
LONDON - Joe Alwyn Foto: Martin Harris/Capital Pictures/MAR/Capital Pictures

Lauljanna Taylor Swift on tuntud oma lühiajaliste, kuid tõeliselt inspireerivate suhete poolest.

Tundub, et seekord proovib lauljannaga õnne noor britist näitleja Joe Alwyn. Allikate sõnul on Taylor aega rambivalgusest eemal kasutanud just nimelt Joe tundmaõppimiseks. Siin on viis fakti, mida sa lauljanna uue vallutuse kohta teada võiksid:

1) Kuigi Joe nime pole paljud meist arvatavasti veel kuulnud, siis Hollywoodis ennustatakse talle suurt edu. The Hollywood Reporter ristis 26-aastase näitleja peale filmi «Long Halftime Walk» linastumist «Hollywood's Next Big Thing» tiitliga.

 2) Joe elab siiani koos vanematega ning ei plaani veel nii pea välja kolida.

3) Ta tunneb juba Taylori sõpru. 2016. aasta septembris poseeris ta koos Taylori sõbranna Gigi Hadidiga Vogue'is ning peagi võib teda näha näitlemas koos Emma Stone'iga filmis «The Favourite».

4) Ta ei ole kuulsusest vaimustuse. Joe sõnas Evening Standard'ile, et teda on hakatud juba tänavatel ära tundma ning ta ei ole sellest sugugi vaimustuses.

5) Evening Standard'ile antud intervjuus veebruaris ei olnud noor näitleja nõus oma eraelu kommenteerima. Ka praegu vaikivad mõlemad osapooled. Liiguvad küll jutud, et paar on kohtunud Londonis ning meediakära on Swift peletanud paruka abil.

Taylor Swift
Taylor Swift Foto: Andrew Estey / AP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles