Kus on lastekaitse? David ja Victoria Beckham sunnivad oma lapsi jõusaalis treenima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria ja David Beckham
Victoria ja David Beckham Foto: Xposure / Scanpix

Jalgpalliäss, David Beckham ja «eks-vürtsitüdruk» Victroria Beckham kasvatavad oma lapsi usus, et kunagi ei ole liiga vara tutvust teha jõusaaliga.

Enamus lapsi saavad oma füüsilise koormuse igapäevaselt mängimisega. Söödud šokolaadid «joostakse maha» jalgpalliväljakul või turnimispuudel sõpradega aktiivselt aega veetes. Perekond Beckhamitel on selles osas pisut teine arvamus: nimelt on abielupaar otsustanud Cruz´i ja tütre Harperi jõusaaliga juba varakult tuttavaks teha, vahendab Daily Mail.

Beckhamite poeg Cruz on 12-aastane ja käib regulaarselt jõusaalis. Tütar Harper on kõigest 5-aastane ja on liitunud poksitrenniga!

David Beckham jagas Instagramis videot, kus Cruz on jõusaalis, toimetamas sõudemasinaga. Video, mida on vaadatud ligi 200 000 korda! on saanud palju vastakaid kommentaare. 

Füsioterapeutide liidu (Chartered Society of Physiotherapy) esindaja Chris Smith mainis, et on loomulik kui lapsed soovivad väljendada oma vanemaid ja tõenäoliselt ka poeg soovib isaga mingil moel samastuda. Aga kindlasti on oht noores eas teha liiga raskusi tõstes või liiga intensiivset trenni tehes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles