Piinlik prohmakas! Madonna kaastundeavaldus vihastab fänne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: SCANPIX

58-aastane poplaulja Madonna avaldas Instagramis kaastunnet Manchester Arenal toimunud terrorirünnaku osas, mis on aga inimestes tekitanud suure pahameele.

Madonna väljendab postituses headmeelt selle üle, et tema kuulsa sõbraga on kõik korras ning kutsub inimesi üles palvetama kõigi süütute kannatajate nimel.

Ärritunud fännid aga leiavad, et peopilt Madonnast ja huuli prunditavast Arianast on kohatu ning tähelepanu peaks olema eelkõige kannatanutel ja nende lähedastel. 

Kurjemad kommentaarid peavad sellist postitust «ülimalt nartsissistlikuks» teguviisiks, millega ennast tragöödia valguses promoda.

Siiski ei ole Madonna ainuke kuulsus, kes viimaste päevade jooksul sotsiaalmeedias sõimata on saanud. Kim Kardashiani nüüdseks kustutatud Instagrami postitus pidutsevast Arianast, Kendall Jennerist ja temast endast vallandas sarnase kriitikatulva, mistõttu oli postitus loetud tunnid hiljem juba eemaldatud.

23. mail, vahetult pärast Ariana Grande kontserti toimunud terrorirünnakus Manchester Arenal hukkus 22  ja sai vigastada 59 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles