Joobes poni kukkus basseini

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joobes poni kukkus basseini
Joobes poni kukkus basseini Foto: AP / Scanpix

Suurbritannias Cornwallis Newquais maiustas üks poni mädanenud õuntega ja kukkus basseini.

Päästetöötajad aitasid joobes looma basseinist välja, kirjutab The Telegraph.

Fat Boy nime kandev poni põgenes tallist koos teise poniga. Loomad murdsid lähistel asuvasse aeda sisse  ja maiustasid puult maha kukkunud mädanenud õuntega.

 

Käärima läinud õunad tekitasid ponidele joobe.

 

12-aastane Fat Boy kukkus pärast õuntesöömist samas aias olevasse basseini.

 

Aia ja basseini omanik Sarah Penhaligon ärkas keset ööd kõva sulpsatuse peale üles, vaatas aknast välja ja leidis basseinist poni.

«Vaatasin aknast välja ja nägin basseinis mingit looma,  unisest peast käis läbi mõte, et kas tõesti mingi koletis.  Vaatasin siis täpsemalt ja nägin, et tegemist oli poniga,» meenutas naine.

Naine helistas päästeteenistusse, kuid ei osanud selgitada, milles probleem.

«Mulle tundus kummaline öelda, et mu basseinis on hobune ning ma vajan ta väljatõstmiseks abi. Lõpuks ma ütlesin selle siiski välja.,» lausus Penhaligon.

Päästetöötajatel kulus joobes poni basseinist välja saamiseks kaks tundi.

 

Poni põgenes Penhaglioni naabruses asuvast ratsutamiskeskuse tallist.

Ratsutamiskeskuse esindaja sõnul on seda varemgi juhtunud, et hobused on mädanenud õuntega maiustanud ning purju jäänud.

Poni anti ratsutamiskeskusele üle ja tema tervist kontrollis loomaarst. Kui joove välja arvata, oli loomaga kõik korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles