Jesper Parve «hea» nali! Laps sünnib hoopis Kristi Ojasaarel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Instagram
Instagram Foto: Mari Ojasaar

Elu24 rõõmustas koos blogija Jesper Parve ja tema kauni kaasa Mari Ojasaare uudise üle, et perre on sündimas teine laps. Siiski saime selgust, et beebi sünnib hoopis Mari kaksikõel, Kristi Ojasaarel.

Jesper Parve jagas Instagramis postitust, milles oli tekst: 

Now we can finally say that yes, we are having a new baby and yes, he is a boy. Celebrating the news with my love @rannahotell To be continued... Nüüd me võime lõpuks öelda, et saame uue beebi ja tõesti, see on poiss. Tähistan seda enda kallimaga. 

to be continued (loo jätk) tähendas seda, et tegelikult sai Jesper Parve ja Mari Ojasaar värsketeks koeraomanikeks! Jesper valgustas Elu24 toimetust: «Koer on juba 3-kuune ja pärit on ta Leedust. Vaatasime läbi kõik tõud, nende iseloomuomadused ja plussid-miinused. Valisime just sellise kes sobiks kõige paremini meie perega ehk siis Vizsla. Valisime koera, kuna ka Mari Ojasaar (Jesperi elukaaslane) on n-ö koerainimene» rääkis Jesper. «Rääkisime tegelikult ammu juba koera võtmisest elukaaslasega. Aga nüüd kui meie poeg Aaron on juba suurem oligi selleks õige aeg käes, » lisas värske koeraomanik.


Beebiootel on hoopis Mari Ojasaare kaksikõde, Kristi Ojasaar. Elu24-le kinnitas Kristi, et on tõesti ootamas beebit. Kristi elab koos Apollo tegevjuhi, Mauri Dorbekiga - peres on kasvamas kaks last.

Soovime õnne nii koeraomanikele kui Kristi Ojasaare perele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles