Vaata Roger Moore´i üht viimastest intervjuudest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Moore
Roger Moore Foto: Ben Curtis/PA Wire/PA Images/Scanpix

Inglise näitleja, Sir Roger George Moore, lahkus 23. mail 2017 89-aastasena. Moore oli eelkõige teada kui Inglise novelisti Ian Flemmingu tegelaskuju filmis «James Bond».

Jagame Teiega sir Roger Moore´i üht viimastest intervjuudest, kus ta räägib enda sõprusest Frank Sinatraga ja Bondi tegelaskuju kehastumisest. Tegemist on Inglise kohaliku telejaama, «The Morning» hommikusaatega. Roger Moore tähistas 2016. aastal 70 tegutsemisaastat meelelahutusmaailmas. 

Roger Moore mängis 12 aasta jooksul kokku kuues James Bondi filmis. Mees rääkis saatejuhtidele antud intervjuus, et Bondi tegelaskuju on ajas muutunud - algusaastatel oli tegemist oluliselt kergema natuuriga. Roger Moore mainis saates, et tema kallim, Kristina Tholstrup on näinud tema rollidest vaid üht osa, põhjendades naljatades, et tema naine on kindlasti armukade kõikide nende steenide pärast, kus ta on teisi naisi suudelnud. Saade on salvestatud eelmise aasta sügisel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles