Külmavärinaid tekitav! Celine Dion puhkes enda hittloo «My Heart Will Go On´i» ajal nutma!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Celine Dion esitas oma karjääri suurimat hitti eile toimunud Billboard Music Awardsi gaalal.
Celine Dion esitas oma karjääri suurimat hitti eile toimunud Billboard Music Awardsi gaalal. Foto: Reuters / Scanpix

Celine Dion esitas Billboardi Muusikaauhindade galal filmist «Titanic» tuntud ballaadi «My Heart Will Go On»

20 aastat on möödas sellest, kui kinolinadele jõudis suurteos «Titanic». James Cameroni film oli sensatsioon ja siiani maailma üks vaadatum!

«Titanic» paiskas kinotaevasse tol ajal tundmatu Ameerika näitleja Leonardo DiCaprio ja Inglise näitlejanna Kate Winsleti, kellest said üleöö filmimaailma superstaarid.

Kaader filmist «Titanic». Pildil Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio / Handout/Reuters/Scanpix
Kaader filmist «Titanic». Pildil Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio / Handout/Reuters/Scanpix Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

Nädalavahetusel Las Vegases toimunud Billboardi Muusikauhinna galal esitas Kanada lauljanna Celine Dion kuulsaks saanud «Titanicu» tunnuslaulu «My Heart Will Go On», mis võidutses aastal 1998 Biollboardi muusikaedetabeli tipus. Celine´i esitus oli täiesti erakordne – lauljanna valitses täielikult lava, viies rahva endaga kaasa. Tegemist oli ühe emotsionaalsema esitusega läbi aegade. 49-aastane popdiiva pani oma esitusse kogu hinge – loo lõpus oli Celine nutma puhkemas. Võib öelda, et tema hingeline esitus «viis kõikide südamed».

Celine Dioni elus on olnud raske periood – eelmise aasta alguses lahkus tema kauaaegne sõber ja abikaasa, muusikaprodutsent René Angélil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles