Nagu Aafrika jumalanna: peagi sünnitav Beyoncé pidas luksusliku beebipeo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce ootab kaksikuid
Beyonce ootab kaksikuid Foto: Vida Press

Popstaar Beyoncé pidas laupäeval lähedaste seltsis meeleoluka baby shower'i ehk beebipeo.

Superstaar Beyoncé oli kutsunud laupäeval enda lähedasima «naistehõimu» Beverly Hillsi häärberisse, et tähistada peagi ilmuvate kaksikute sündi suurejoonelise Aafrika-teemalise peoga. Külalistena olid kohale tulnud tüdrukutebändi Destinys Child liikmed ja Beyoncé hea sõbranna, tennisist Serena Williams. Loomulikult oli naist oma kohalolekuga toetamas ka abikaasa Jay Z. 

Beyoncé nägi välja nagu tõeline Aafrika jumalanna: lauljanna paljastav kõht oli kaunistatud hennamaalingutega, kõrvas kandis Beyoncé hiigelsuuri kuldseid kõrvarõngaid. Ja puusadel hoidis naine siidsalli. 

Beebipidu peeti Beverly Hillsi residentsis, mille juurde oli eraldi üles seatud telk. Väljas olid värvilised dekoratsioonielemendid - padjad ja kuldsed õhupallid. Aafrika-teemalise peo meeleolu hoidsid üleval tantsijad ja trummarid.

Peost sai osa ka paari viieaastane tütar Blue Ivy, kes oli kohale kutsunud enda sõbrad. Lastele oli peo jaoks üles pandud bassein koos limonaadibaariga, vahendab Daily Mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles