Hollywoodi on tabanud pöörane trend, mida isegi räppar 50Cent harrastab!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
50 Cent
50 Cent Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Jooga, mediteerimine ja teised vaimsed rännakud on üha suuremat populaarsust kogumas Hollywoodi staaride seas. Ilmselgelt on ühe eduka inimese päevakava tihe ja energiat nõudev. Korvpallur Kobe Bryant, räppar 50Cent, näitlejanna Jennifer Aniston ja näitleja Jim Carrey on vaid mõned nimed, kes tegelevad selle vaimse praktikaga.

Ameerika pop-staar Katy Perry on rääkinud, et tema jaoks on meditatsioon kui iluuinak, mis annab sellise energia! Mediteerimine mõjub kiires elutempos olevale naisele nii, et kahe päeva tegevused võib mahutada ühte päeva.

Näitleja Jim Carrey on mediteerimise praktikast nii võlutud, selgitades, et tegemist ei ole mingi hullumeelsete hobiga - eelkõige on tegemist vaimse praktikaga, mis on andnud võimaluse iseennast paremini tundma õppida.

Isegi räppar 50Cent harrastab vaikseid hetki iseendaga, mainides, et see hoiab teda tasakaalus ja rahulikuna. Soovitus kõigile kohalikele maarjamaa räpikunnidele, kelle emotsioonid ja spontaansus võivad teinekord üle piiri minna.

Meditatsioonilainega on kaasa läinud sellised Hollywoodi nimed nagu Hugh Jackmann, Paul McCartney ja isegi Ellen DeGeneres, kes peab meditatsiooni elamise üheks võtmesõnaks - naine on rääkinud, et mediteerimine on ainus hetk, kui ta reaalselt on kohal ja rahulik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles