Hannes Võrno tasus eksnaisele võla (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno.
Hannes Võrno. Foto: Erik Prozes

Eelmisel nädalal lahvatanud skandaal Hannes Võrno ja tema ekselukaaslase ning laste ema Häli Veskaru ümber on saanud üllatava lõpu - mees pidas oma sõna ning tasus võla, millega viivitanud oli. 

Hannes Võrno ja Häli Veskaru
Hannes Võrno ja Häli Veskaru Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Hannes Võrno, kes on eeskujulikult rääkinud isadusest ja õigetest pereväärtustest, sattus kriitikarahe alla, kui tema laste ema ning ekselukaaslane Häli Veskaru end leheveergudel avas ning Võrno koduse pale päevavalgele tõi. Selgus, et kurioossel kombel on lahkumineku järel jätnud mees eksnaise ja pojad peavarjuta ning lubatud võla eksnaise ees tasumata. 

Skandaali valguses teatas Võrno sotsiaalmeedia vahendusel: «Olen väga õnnetu, et olen viivitanud oma kokkuleppe mittetäieliku täitmisega. Sestap siin see teema ka lõppeb ja Häli saab kogu talle kuuluva osa. Nii nagu olen toetanud tänaseni, toetan oma poegi ka edaspidi.» Lisades, et olukorrast rääkiv lugu ilmus moonutatult ja riivates kõigi asjassepuutuvate tundeid. 

Nädal aega hiljem, pärast eksnaise avameelset intervjuud on Hannes Võrno viimaks oma sõna pidanud ning lubatud rahasumma naise kontole tasunud. Meest sõnast, härga sarvist ja parem hilja, kui mitte kunagi. 

Eelmise nädala laupäeval ilmus ajalehes LP intervjuu Hannes Võrno endise elukaaslase Häli Veskaruga. Samal õhtul tegi Võrno Facebooki postituse, milles tegi maha laupäevalehe ajakirjanikku. Nüüdseks on see postitus tema ajajoonelt kadunud.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles