Vaata: millega üllatab Lottemaa tänavu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lottemaa

Vaid loetud nädalate pärast avab Pärnu lähedal, mere ääres muinasjutulises rannametsas Lottemaa oma uksed uueks suvehooajaks. Siin tervitavad külastajaid tuttavad tegelaskujud raamatutest, joonisfilmidest ja muusikalidest. See on nii Eesti kui kogu Baltikumi suurim kogupere teemapark, mille iga väiksem ja suurem külastaja saab tunda end ka ise Leiutajateküla elanikuna.

Lottemaa programmijuht Hana Kivi, kes on täpselt niisama rõõmsameelne ja lustlik nagu Lotte ise, kutsub suvehooajast osa saama. “Tänavune hooaeg toob külastajatele mitmeid üllatusi, näiteks on oodata näitlejadebüüti seaema Helmilt, Seenekülast on külla sõitnud konn Raimond, kellel on muideks vägagi omapärane maailmavaade ja mine sa tea, võib olla on ka karu Eduard muutunud julgemaks,” kergitab Hana 10. juunil Lottemaal startivalt suvehooajalt saladuseloori.

Miks on sigadele padjad armsad?

Veel andis programmijuht käesoleva suvehooaja märgusõnadeks juurteotsimise läbi lugude jutustamise. Nii räägib seaema Helmi oma näitlejadebüüdi raames, miks on sigadele padjad niivõrd armsad, et perekeskis aina padjasõda tehakse. “Karu Eduard on jällegi selline tegelaskuju, kes kaotab iga päev hulganisti talle kuuluvaid asju ära, mistõttu on karu igapäevane kaaslane suur reha. Loomulikult arvab Eduard, et asjad mängivad temaga lihtsalt peitust,” annab Hana aimu, millised lood on tegelaskujudel meile suvel jutustada. 

Foto: Lottemaa

Eesti suurim suveteater!

Käesoleval suvehooajal mängitakse Lottemaal ühtekokku seitset erinevat etendust, mis kõik pärinevad Janno Põldma sulest. Näiteks kahel korral päevas saab suurel laval näha näidendit, milles osalevad Lotte, Bruno ja Albert koos Helmi ning Väinoga, kellel mõlemal on oma huvitav lugu rääkida.

Foto: Lottemaa

Veel saab laadaplatsil asuva rebase Giovanni koduuksel näha mismoodi leiutatakse telefoni ja kui temperamentne tema naine Julia ikkagi on. Samuti näitab Giovanni juures end lisaks tuttavale kärbes Jaagule ja doktor Avele ka Seeneküla konn Raimond.

Loomulikult ei puudu suurimast suveteatrist ka monotükid – need on jänes Adalberdi, vana rännukoera Klausi, Lotte ema Anna ja Lätis sündinud kärbseneiu Ruta repertuaaris.

Foto: Lottemaa

Ka siis, kui pere jõuab Lottemaale alles lõunaks, ei pea muret tundma, et mõni näitemäng võiks nägemata jääda. Kogu programm on üles ehitatud selliselt, et ka keskpäevaks jõudvad pered saavad kõik etendused kenasti ära näha ja teinekord võib tulla ette spontaanseid hetki, mil külastaja saab ka ise etenduses sõna sekka öelda.

Õige aeg piletiostuks!

Lottemaale saab juba eelmüügist pileteid soetada ja eelmüügipilet ei ole seotud kindla kuupäevaga. Teisisõnu saab pääsme juba taskusse pista ja valiku langetada hiljem täpselt selle päeva kasuks, mis endale parasjagu parim on. Park on avatud 10. juunist – 31. augustini iga päev 10-18.00. Nende kaheksa tunni sisse mahub seitse etendust, muinasjutust tuttavaid atraktsioone, tegelastega tutvumisi, lugematu arv leiutisi ja iseleiutamisi, turnimist, mereäärt, metsaradu ja kõike seda 1. juunini eelmüügist vaid 15€ eest.

Foto: Lottemaa

Uuri lisa juba kodulehelt ja teemapargi tegelaste toimetamistega saab end kursis hoida ka Lottemaa Facebookis. Kohtumiseni juba Lottemaal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles