Prints Harry kallim saabus Londonisse, et osaled Pippa Middletoni pulmas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: James Whatling / MEGA/Scanpix

Briti printsi Harry ameeriklannast kallim Meghan Markle saabus Kanadast Torontost Ühendkuningriiki Londonisse, et osaleda sel laupäeval Berkshire’is Pippa Middletoni ja James Matthewsi pulmas.

35-aastane näitlejanna Markle suundus Heathrow lennujaamast Kensingtoni paleesse, kus 32-aastane prints Harry elab, edastab E!News.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: James Whatling / MEGA/Scanpix

Juba selle kuu alguses teatas nii USA kui Briti meedia, et Markle võttis 15. – 22. maini puhkuse, et olla koos prints Harryga ja osaleda pulmas.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Ian West/PA Wire/PA Images/Scanpix

Lisaks Harryle ja Meghanile on Pippa ja ta mehe pulmakülaliste seas ka Pippa õde Cambridge’i hertsoginna Catherine koos oma mehe, prints Williamiga ning nende lapsed, prints George ja printsess Charlotte.

Pippa Midlletoni ja James Matthewsi laulatus leiab aset Englefieldi Püha Markuse kirikus, hiljem toimub pruudi vanemate mõisas Buckleburys pulmapidu, kuhu on oodata umbes 300 külalist.

Pippa Middleton ja James Matthews
Pippa Middleton ja James Matthews Foto: Backgrid/Scanpix

Kuna kirik on vana ja väike, siis sinna mahub kuni 100 pulmakülalist.

Prints Harry ja ta kallim on koos olnud alates möödunud aasta suvest. Meghan Markle lendab üsna sageli Kanadast Torontost, kus tal on käsil telesarja võtted, Ühendkuningriiki Londonisse, et olla koos Harryga.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: James Whatling / MEGA/Scanpix

Prints Harry ja Meghan Markle on paaril korral koos reisimas käinud, nad külastasid Norrat ja Jamaicat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles