Beatrice avaldab enda noorusliku välimuse saladuse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melu Kroonika meelelahutusauhindadade gala järel
Melu Kroonika meelelahutusauhindadade gala järel Foto: Harry Tiits

Alati kaunis ja eatu Beatrice rääkis Elu 24-le, et tema nooruslik välimus ei tule mitte heast unest, kallitest iluprotseduuridest ega ka geenidest (kuigi oma osa on kindlasti ka selles).

Eile jagati pidulikult laiali Eesti Meelelahutusauhinnad 2017 «kuldmunad». Galast oli osa saamas hurmav Beatrice oma partneri, Ed Labetskiga. Tegemist on kindlasti ühe sünergilisemalt riietuva paariga kohalikus «koorekihis».

Beatrice rääkis Elu24-le, kuidas on võimalik, et nad Ed´iga alati üritustele saabuvad nii läbimõeldud outfit´idega - kas tegu on põhjaliku planeerimise ja detailide kokkusobitamisega. Beatrice valgustab, et nende riietuse valikud sünnivad suures osas spontaanselt. «Mõtlen et võiks midagi läbi mõelda, aga reaalses elus tuleb otsus spontaanselt,» räägib Beatrice.

Naine on mõelnud, et võiks minna enne selliseid olulisei sündmusi ilusalongi, aga üldiselt see ei toimi. «Vaatan noori kauneid naisi, kes on hoolitsetud ja ilusad. Ise aga ei ole piisavalt aktiivsust toimetada iga pisidetailiga.»

Beatrice, kes jääb tihti silma just värvilise riidevalikuga üllatab sellega, et tegelikult armastab naine musta. «Olen pärit sellest põlvkonnast, kes kandsid musta, et eristuda. 15-aastaselt tegin seda. Kümme aastat hiljem, töötades Milanos, sain aru et must on alati kindla peale minek». Muidugi milanlased teevad nalja musta kandjatele, küsides ega kass pole surnud. Beatrice, kes armastab musta, ei suuda siiski loobuda värvidest: «Isegi, kui tahan olla täiesti mustas, hüppavad kapist välja punased kingad või mõni teine värviline element».

Kui uurida Beatrice´i käest, mis on tema eatu välimuse saladus, räägib naise sellest, et tal on kõik vastupidi - tal ei ole head und, emotsioonid on need, mis juhivad ja mingeid iluprotseduure ta ette ei võta. «Ainuke asi, mis aitab olla nooruslik ja eatu olla, on asju ja elu filosoofiliselt võtta,» ütleb ta.

Mida peab aga Beatrice heaks meelelahutuseks?

«Head filmid on hea meelelahutus - oleme Ed´iga «filmiõgijad». Minu jaoks on filmivaatamine puhkus,» räägib Beatrice.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles