Telliskivi loomelinnak peab sünnipäeva

Valner Valme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iiris
Iiris Foto: Kristjan Lepp / Kroonika

Homme algab kolm päeva kestev tants ja trall, pärast mida on üha eredamalt lõõmav kultuurikolle Tallinnas, Telliskivi loomelinnak, kaheaastane. Kunagi asus selles stalkerlikus kompleksis jumal teab mis, küllap raketitehas. Nüüd aga on paiga hõivanud bändide prooviruumid, klubisaalid, kohvikud, näitused, kontserdid ja muidugi pooled peod peetakse seal.


Reedel esinevad suures saalis suured ässad Röövel Ööbik, esimesi lavasamme tegev peaaegu-Eurovisiooni-täht Outloudz, meie visiitkaardiks kujunev Iiris ning DJd Madis Nestor ja Villu Kraan. Samal ajal Haigla saalis tähelepanu vääriv venekeelne räppgrupp Gorõ Lana ning DJd Kristopher Luigend, Ats Luik ja Jan Tomson.

Vahepeal ei tasu koju minnagi, sest laupäev algab Telliskivi kirbuturuga kell 10 ning jätkub kell 12 tasuta töötubadega. Pühapäeval, 3. aprillil vändatakse hoog sisse kevade esimesele rattasõidule Uue Maailma seltsimajast Telliskivini ning seejärel läheb pingpongiks. Palju õnne!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles