Vaata lõbusat videot! La La Ladies kutsub heategevusjooksule!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
La La Ladies
La La Ladies Foto: Andrei Ozdoba

Heategevuslik jooks Rat Race Tallinn toimub juba 16. korda, leides aset 2. juunil Vanalinna päevade raames Raekoja platsil.

Pealaval annavad energilise ja lõbusa kontserdi La La Ladies, olles omapräne kooslus Eesti muusikamaastikul.

La La Ladies
La La Ladies Foto: Andrei Ozdoba

Selle aasta jooksu osavõtutasudega toetatakse MTÜ RuaCrew vabatahtlike isikute programmi, et ennetada 12 – 16-aastaste noorte riskikäitumist läbi individuaalse toe ja positiivse eeskuju. Pöörates tähelepanu varakult on suurem tõenäosus ennetada noorte sattumist kuritegelikule teele

«Selle eesmärgi täitmiseks annetame jooksu osalustasudest kogutud summa MTÜ RuaCrew vabatahtlike tugiisikute programmi toetuseks. Seeläbi teeme võimalikuks 25 uue tugiisiku koolitamise, kes aitavad ligikaudu 30 noorel leida oma tee ja saada hästi toimetulevateks täiskasvanuteks,» sõnas Rat Race Tallinn 2017 projektijuht Christjan Schumann.

Toetuse eest korraldatakse ka 3-päevane suvekool noortele ja nende tugiisikutele, kus tegeletakse ühiselt noorte huvide avastamisega läbi erinevate töötubade ja põnevate inimeste kaasamise.

Lisaks 2. juunil toimuvale Rat Race Tallinnale toimub Eesti Ettevõtlike Noorte Koja (JCI) korraldatav heategevusjooks ka Jõhvis ning päev varem nii Tartu Raekoja platsil kui ka Pärnu vanalinnas – kõikidele on võimalik veel oma meeskond kodulehel kirja panna.

Heategevusjooksu suurejoonelist lõppu tähistab Tanel Padari ja Tomi Rahula akustiline kontsert, mis toimub Tallinna unikaalses keskkonnas Telliskivi Loomelinnakus asuvas Erinevate Tubade Klubis. Piletid kontserdiõhtule on saadaval Piletilevis.

Rat Race’ile oodatakse osalema kuni 5-liikmelisi meeskondi nii ettevõtetest, MTÜdest kui sõpruskondadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles