Pildid ja video: selle suve moeröögatus meestele on šortssärgik

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šortssärgikud
Šortssärgikud Foto: twitter.com

Moeloojad soovitavad meestele selleks suveks uut moeröögatust, mis koosneb suvisest särgist ja šortsidest, kandes nime šortssärgik.

Sotsiaalmeedia teatel ei ole tegemist täiesti uue rõivaga, sest naised on seda juba mõnda aega kandnud, kuid mehed mitte, kuid nüüd loodi meeste jaoks neile sobiv variant.

Šortssärgikud / Twitter.com
Šortssärgikud / Twitter.com Foto: twitter.com

Esimesena tuli meeste jaoks mõeldud šortssärgikuga, nimega The RompHim, välja moefirma ACED Design, pannes samas rea fotosid Instagrami ja Twitterisse, kus need said suure tähelepanu osaliseks.

Šortssärgikud / Twitter.com
Šortssärgikud / Twitter.com Foto: twitter.com

Firma kogub šortssärgikute tegemiseks ühisrahastusplatvormi Kickstarter abil raha, koos on 125 000 dollarit, kuid see summa kasvab.   

Väljaanne Esquire kirjutas, et meeste suvekostüümist võib kujuneda hitt, tehes mehed natuke naljakaks, kuid samas moekaks. Neid võiks kanda näiteks suvistel vabaõhufestivalidel ja sündmustel, kus ei pea ametlikult riides olema.

Šortssärgikud / Twitter.com
Šortssärgikud / Twitter.com Foto: twitter.com

ACED Design esindajate Alexi, Chipi, Elaine’i ja Danieli sõnul leidsid nad, et mehed kannavad ka suvel kuuma ilmaga teksaseid, kuid nad vajaksid midagi õhemat, mugavamat, kuid samas lõbusat.

Šortssärgik / Twitter.com
Šortssärgik / Twitter.com Foto: twitter.com

Nad lisasid, et šortssärgikud tehakse eelkõige puuvillasest kangast, mis võimaldab kehal hingata. Sel suvisel kombinesoonul on lühikesed varrukad ja lühikesed püksisääred, eest on see nööbitav või lukuga. Neid võib teha igas värvitoonis, kaasa arvatud beebiroosa ja kirju.

Umbes sellist kostüümi oli näha ka James Bondi mänginud Sean Connery seljas 1964. aasta filmis «Goldfinger». 

Sean Connery filmis «Goldfinger»
Sean Connery filmis «Goldfinger» Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles