Hüpnotisöör Maris Saar Kukumäest: ta teadis, kui mõttetu on see kadedus, kiirus ja sõltuvused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Saar
Maris Saar Foto: Facebook/ Helis Künnap

«Ma kogu aeg mõtlesin, et miks on mul tunne, et ta minu juurde ei jõua rohkem, ja nii läkski,» ütleb telesaates «Hüpnotisöör» Arvo Kukumäega kohtunud hüpnotisöör Maris Saar. 

«Ta oli üks väga vahetu inimene, hästi siiras ja väga ehtne, üks vähestest päris ehtsatest ja lapselikult siirastest inimestest, keda ma kohanud olen,» ütleb Kukumäega hiljaaegu tutvunud Maris Saar, kelle saates käis Kukumägi, et suitsetamisest loobuda. 

«Kukule ei olnud varem mõjunud sõltuvuste hüpnoos ilmselt seetõttu, et keegi polnud teda päriselt kuulanud,» pakub Maris ning lisab, et mees oskas end ise suurepäraselt omal meetodil transsi viia.

«Transis olles vaatles ta oma elu kõrvalt – istus pilvepiiril ja vaatles, kui mõttetu on kogu see kadedus, kiirus ja ka sõltuvused, mis maapinnal on ja tervendas ise end seansi jooksul,» räägib alles hiljaaegu Kukumäega kokku puutunud hüpnotisöör, kel tuli näitlejat vaid veidi juhendada.

«Seansi lõpus vähenes Kukumäe suitsetamine kolmelt pakilt päevas ühe sigaretini päevas ja tema seljavalu kadus täielikult,» teab Maris rääkida. 

Arvo Kukumägi
Arvo Kukumägi Foto: ETV
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles