Vaata, millises eksklusiivses spordisaalis «voolib» end ilusaks Pippa Middleton

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pippa Middleton
Pippa Middleton Foto: SCANPIX

Cambridge´i hertsoginna, Catherine´i noorem õde, Pippa Middleton, abiellub juba sellel laupäeval kihlatu James Matthews´iga. Pippa on teada kui suur fitnessifanaatik. Selleks, et oma elu tähtsaimal päeval välja näha oma parimas vormis, on ta palganud eratreeneri Londoni Lõuna Kensingtoni ühes eksklusiivsemas spordiklubis.

Pulmaeelne periood on olnud Pippa Middletonil tempokas - kleidiproovid, kohtumised stilistidega ja pulmapeo korraldamisega seotud detaiilide paika panemised võtavad suure aja ja energia. Et jääda terveks ja ilusaks, ei saa Pippa unustada enda keha ja vaimu turgutamist. 33-aastane naine on palganud endale eratreeneri Londonis, Lõuna Kensingtoni eksklusiivses spordiklubis. Ajaloolises hoones asuv spordiklubi on ka Prints Harry lemmik. Klubi liikmemaks algab alates 425-st eurost kuus. Aastane klubikaart on ligi 5000 eurot, vahendab Hello Magazine. 

Vaata, milline näeb välja üks Londoni eksklusiivsem spordiklubi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles