Pippa Middleton ei jää oma pulmadega õele alla!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pippa Middleton
Pippa Middleton Foto: Backgrid/Scanpix

Cambridge´i hertsoginna Catherine'i noorem õde Pippa Middleton abiellub juba sellel laupäeval Püha Markuse kirikus Engelfieldis oma kihlatu James Matthewsiga. 

Pippa Middletoni pulmadeni on jäänud vaid mõni päev ja ettevalmistused on täies hoos. Pippa ja tema kihlatu James Matthews ütlevad oma jah-sõna 20. mail Püha Markuse kirikus.

Berkshire'i Püha Markuse kirik, kus Pippa Middleton ja James Matthews laulatatakse
Berkshire'i Püha Markuse kirik, kus Pippa Middleton ja James Matthews laulatatakse Foto: Backgrid/Scanpix

Eesmärgil, et kõik sujuks plaanipäraselt ja saaks olema ideaalne, on Pippal olnud viimased nädalad käed-jalad tegemisi täis. 

Kindlasti soovib aga peokorraldaja võimalikult vähe stressi enda õlgadele ning leida aega ka puhkuseks ja «ilu-uneks.»

Cambridge´i hertsoginna Kate´i õel on olnud õnn omada erinevaid meigikunstnikke ja stiliste, kes soovivad olla osa Pippa pulmapeost ja hoolitseda selle eest, et naine näeks elu tähtsaimal päeval suurepärane välja. Pippa on selleks valinud välja parimad inimesed ilumaailmast. Mõned neist on pärit tema õe Kate’i «ilumeeskonnast», nagu näiteks meikar Hannah Martin ja kuulus juuksur Richard Ward. Fitnessifanaatikust Pippa, kes on osa võtnud nii maratonidest kui triatlonidest, hoiab karmi treeningkava.

Pippa Middletoni on ees ootamas ka viimane kleidiproov – et olla kindel selles, et kõik on viimse detailini ideaalne. Pippa pulmakleit on disainer Giles Deaconi looming.

Et pulmapidu oleks ideaalne, on noorpaar palganud Inglismaa parima pulmakorraldusfirma Fait Accompli. Peale ametliku ettevõtte on korraldusmeeskonda kaasatud ka Pippa vanemad, Michael ja Carole Middleton. Middletonidel on enda peokorraldusfirma, seega ka nemad on olnud peoplaneerimisega tugevalt ametis.

Londonis elav Pippa Middleton on plaaninud pulmapidu Bucleburys, kus asub tema vanematekodu – sinna on rajatud eraldi ala pulmapeoks ja Belgiast kohale toodud klaasist talveaed, mis peaks mahutama ligi 300 külalist.

Pippa Middletoni vanemate mõisa aeda püstitatud klaashoone
Pippa Middletoni vanemate mõisa aeda püstitatud klaashoone Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Esimesed külalised peaksid saabuma Buclebury lähipäevil, sealhulgas ka Pippa õde Catherine oma laste, Prints George’i ja printsess Charlotte’iga, vahendab Hello Magazine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles