Kuula ja vaata: Windy Beachil ilmus loole "Mine" sensuaalne muusikavideo!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Rand muusikavideos "Mine"
Tuuli Rand muusikavideos "Mine" Foto: Youtube

Tuuli Rand aka Windy Beach avaldas loole "Mine" muusikavideo. 

""Mine” on üks nendest lugudest, mille puhul tunnen, et see on oluline ning räägib ehedast emotsioonist, millega iga inimene on pidanud mingi hetk tegelema. Igatsus on üks võimsamaid tundeid armastuse kõrval, mis inspireeris mind seda lugu kirjutama. Tunda kellegi vastu midagi nii võimsat, et iga lahusoldud minut on raske - ma pidin selle tunde tabama ning kirja panema,” räägib laulja. Video idee usaldas lauljatar juba teist korda Elise Eimrele, kes oli ka “Salty wounds” video režissööriks.

“Muusika video loole “Mine” avab ühe neist olukordadest, mil parandamatust suhtest kinni hoidmine teeb rohkem haiget, kui sellest lahti laskmine. “Mine” kulgeb ajas, mis jääb lahku minemise ning edasi liikumise vahele. Ajas mis on olemuselt destruktiivne. Suure armastusega rajatud tulevikuplaanide kokkuvarisemine vallandab vastandlikke tundeid, millest domineerivamana avaldub paaniline soov kõik endisena koos hoida. See ei ole aga võimalik ka kõige kangekaelsema sihikindluse korral juhul, kui nende plaanide vundamendiks on illusioonid.” kommenteerib Elise Eimre.

”Kuna minu ja Elise jaoks oli üheks olulisemaks märksõnaks oli põgenemine olukorra ning oma enese tunnete eest selles videos, siis otsustasime selle sümboliseerida autosõiduga ning siinkohal tuli appi Lexus Eesti,” lisab Tuuli ning tänab. 

Loo autoriks on suures osas neiu ise ning produtseeris Bert Prikenfeld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles