Pildid: «Poldarki» Demelza säras täies hiilguses, kandes 12 000 naela maksvaid kõrvarõngaid (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti menusarjast «Poldark» tuntud näitlejanna Eleanor Tomlinson, kes mängib Demelza Poldarki, osales möödunud pühapäeval Briti teleauhindade galal, jättes endast väga särava mulje.

Tomlinson oli 2006. aastal vaid 14-aatsane kui ta Deauville’i filmifestivalil esmakordselt punasele vaibale astus, kuid nüüdseks on temast saanud esmaklassiline staar, edastab Daily Mail.

Säravpunaste juustega 24-aastane Tomlinson kandis India moelooja Naeem Khani suure dekolteega õhtukleiti, mille hind on umbes 16 000 naela ning 12 000 naela maksvaid kõrvarõngaid.

Eleanor Tomlinson
Eleanor Tomlinson Foto: Joel Ryan/AP

East-Yorksire’ist Beverleyst pärit naise endiste koolikaaslaste teatel kiusati teda kooliajal ta näitlemisande tõttu ja nad ei uskunud, et temast tõesti näitleja saab.

Eleanor Tomlinson
Eleanor Tomlinson Foto: Joel Ryan/AP

Tomlinson pärineb näitlejate perest, ta isa on osalenud mitmes seriaalis ja ta ema on stand-up koomik. Nii tema ku ta vend Ross said sisse teatrikooli ning Elanori anne avaldus üsna varakult.

Eleanor Tomlinsoni sõnul oli ta umbes 11-aastane kui ta isa agent käsi nende juures lõunal ja ta palus Niki Wintersonil ka tema agendiks hakata. Winterson sõnas tüdrukule, et ta ei esinda lapsi. Staari sõnul toob see kummaline juhtum seni talle muige suule.

Staari teatel on paljudel näitlejatel sotsiaalmeedia kontod, kuid tal ei ole sest ta ei pea laskma end kiusata ega negatiivseid inimesi oma ellu.

Tomlinsoni jaoks oli läbimurre suurde seriaali 2014. aastal, mil ta valiti «Poldarki» Demelza rolli. Peaosa, kapten Ross Poldarki kehastab 33-aastane Aidan Turner, kes paaril viimasel aastal on valitud briti kõige seksikamaks meheks.

Kaader seriaalist «Poldark». Pildil Eleanor Tomlinson ja Aidan Turner
Kaader seriaalist «Poldark». Pildil Eleanor Tomlinson ja Aidan Turner Foto: Youtube

Näitlejanna sõnul otsib kõmumeedia, kas tema ja Aidani vahel võib ka kaadritaguses midagi olla, kuid ta kinnitab, et ei ole.

«Oleme mõlemad näitlejad ja teeme oma tööd. Jah, ta on kena mees, kuid iseloomult paras põikpea. Oleme kaks kõva kivi ja võime kergelt plahvatada, seega on meil oma rolle võrdlemisi kerge mängida kuna sarnaneme tegelaste, Demelza ja Rossiga,» selgitas Tomlinson.

Näitlejanna sõnul ei usuta, et ta ei ole looduslik punapea, kuna see juuksevärv sobib talle väga. Ta tegelikud juuksed on blondid ja alles Demelza rolliks värviti need punaseks.

Eleanor Tomlinson
Eleanor Tomlinson Foto: Joel Ryan/AP

Seriaali «Poldark» tegevus toimub 18. sajandi lõpu Ühendkuningriigis. Kapten Ross Poldark saabub Ameerika iseseisvussõjast pärast mitut aastat koju Cornwalli tagasi ja leiab eest segaduse. Ta isa on surnud, vasekaevandus ei tööta ja ta kallim Elizabeth on kihlatud tema sugulase Francisega.

Poldark päästab noore naise Demelza ta julma isa käest, võttes ta oma majja teenijaks, kuid hiljem armub temasse ja Demelzast saab proua Poldark.

Ross Poldarkile tekitab probleeme ahne ja ülbe maaomanik George Warleggan, kes üritab teda iga hinna eest hävitada. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles