Evelyn Sepp kutsub inimesi üles Hannes Võrno eksnaist toetama (6)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Erlend Štaub

Poliitik ja seltskonnategelane Evelyn Sepp kutsub inimesi üles oma sotsiaalmeediakanalis Hannes Võrno ümber lahvatanud skandaali valguses appi tõttama Võrno eksnaisele. 

Evelyn Sepp kirjutab oma postituses, kuidas talle teeb haiget näha, kuidas nõrgemale tehakse liiga. «Tohutult valus on näha, kuidas tugevam käitub nagu eneseimetlusse uppunud kooli kiusupunn, kes võib igaühele jalaga äsada, sõimata ja kellele jagub alati takkakiitjaid – isegi nii palju, et ülendada ta taas poliitikasse kui eeskujulik «aasta isa, aasta kristlane ja muidu mees», viitab Evelyn oma postituses tõenäoliselt telesaatejuhile Hannes Võrnole. 

Evelyn kutsub üles oma sõpru Võrno eksnaist Häli Veskaru abistama. «Kas minu sõprade hulgas on kedagi, kes oleks nõus, kes oleks nõus pakkuma head professionaalset õigusabi ja kui veel, siis ka teistlaadi abi, mis aitaks sellisest ohvriks tampimisest julgelt välja tulla?» küsib naine oma Facebookis.

Samuti otsib Evelyn Sepp inimest, kes Hannes Võrnole vastu astuks. «Kas minu sõprade seas on kedagi, kes oleks nagu üks õige Eesti mees valmis ütlema sellele Eesti isale ja mehele, et tal ei ole õigus niimoodi käituda, et teie ei aktsepteeri seda ega ole nõus temaga ühes lauses, ühel laval üles astuma vmt?" kirjutab Evelyn oma postituses ja lisab, et see ei ole see eeskuju, mida keegi, kes vähegi hoolib, oma poegadele pärandaks. 

Evelyn Sepp / facebook
Evelyn Sepp / facebook Foto: Facebook
Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles