Armukolmnurka sattunud Silvia Ilves: «Ta võib ähvardada lapse äravõtmisega!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvia Ilves, Jukka Rautio
Silvia Ilves, Jukka Rautio Foto: Erakogu

«Kui olen õnnelik, siis kuulutan seda! Olen ju puhas kunstiinimene – avameelne ja emotsionaalne, samas ka väga äärmusliku ellusuhtumisega – kas kõik või mitte midagi,» ütleb Ilves Sistersist tuntud kolme lapse ema Silvia Ilves, kes avastas, et tema kallim ja lapse isa ning elukaaslane Jukka Rautio on abielus hoopiski teise naisega.

Silvia teada jõustus Jukka ja ta ekskaasa lahutus aasta 2016 maikuus. «Pidasin teda lahutatud meheks, nii ta mulle kohtudes ütles,» kinnitab tšellist Silvia, keda tabas šokk, kui ta kuulis, et mees on elanud topeltelu. «Juhtum on puhas klassika,» põrutab Silvia, kes on tänaseks miljonärist elukaaslase juurest välja kolinud. «Olen võtnud endale aja järele mõtlemiseks, et välja selgitada, kas tasub suhte nimel võidelda või mitte,» ütleb muusik tänast seisu kommenteerides ja lisab ootamatult: «Muidugi võib ta ähvardada lapse ära võtta, kuid tean, et tegelikult on see emotsioonide ülekeemisest tingitud.»

Jukkat iseloomustades ütleb Silvia, et tegemist on äärmiselt lõbusa ja helde meesterahvaga, kes poputab ja hoiab. «Kui need varjamised Jukka poolt välja jätta ja olla sinisilmne, siis oleks kõik hästi,» nendib Silva, kelle mõte ei ole oma lapse isa mustata ning hoopiski loodab ta, et aeg annab arutlust. «Kindlasti oleks ilus kunagi 10 aasta pärast Jukkaga tagasi vaadata ja tunda uhkust, et olime tugevad ja elasime suured probleemid üle kunagi,» võtab Silvia Ilves teema kokku ja lisab, et tema soovib, et see nii oleks. 

IT-miljonär Jukka Rautio sõnul pole kogu see lugu nii mustvalge, kui meedia vahendusel tundub. «Silviaga suhet alustades olin ma tõepoolest abielus ja seda Silvia ka teadis, et lahutusprotsess Soomes võtab aega 6 kuud, pluss bürokraatia,» kommenteerib teemat Jukka. Milline on see lugu tegelikult, ei soovi mees lähemalt avaldada, sest perekond ning sõbrad teavad seda niigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles