Video: mootorsaega vandaalid tegid rünnaku Trumpi golfiväljakule

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump  ja golfar Jack Nicklaus Ferry Pointi golfiväljaku avamisel 2015. aasta mais
Donald Trump ja golfar Jack Nicklaus Ferry Pointi golfiväljaku avamisel 2015. aasta mais Foto: SHANNON STAPLETON/REUTERS/Scanpix

New Yorgi politsei teatel ründasid mootorsaega vandaalid selle nädala alguses Bronxis asuvat golfiväljakut, mis osaliselt kuulub president Donald Trumpile, võttes seal maha neli puud.

USA meedia teatel avas Trump Ferry Pointis asuva golfiväljakus 2015. aasta mais ja see sai kohe golfisõprade seas populaarseks.

Donald Trump ja golfar Jack Nicklaus Ferry Pointi golfiväljaku avamisel 2015. aasta mais
Donald Trump ja golfar Jack Nicklaus Ferry Pointi golfiväljaku avamisel 2015. aasta mais Foto: SHANNON STAPLETON/REUTERS/Scanpix

Uurijate teatel on kaks kahtlusalust ning nende poolt kasutatud mootorsaag, mis leiti sündmuskohalt, on politsei käes kui asitõend.

NBC News viitas New Yorgi kriminaalpolitsenikule Martin Speechleyle, kelle sõnul ronisid vandaalid üle golfiväljaku metallaia, mille kõrgus on rohkem kui kaks meetrit.

Speechley teatel on maha saetud puud umbes kümnemeetrised ning puude mahavõtmisest teatasid politseile selle golfiväljaku töötajad.

USA meedia andmetel asub golfiväljak New Yorgi linna maadel, kuid selle tegevuse eest vastutab Trumpi firma.

Jaanuaris USA 45. presidendiks saanud Trumpi golfiväljakuid on ka varem rünnatud. Märtsis tegid vandaalid rünnaku Los Angeleses asuvale Trump National golfiväljakule, kraapides sealsele murule sõnumi, et Trumpi keskkonnapoliitika ei kannata kriitikat

Donald Trump New Yorgi Ferry Pointi golfiväljakul ajakirjanike haardes
Donald Trump New Yorgi Ferry Pointi golfiväljakul ajakirjanike haardes Foto: Andrew H. Walker/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles