«Kormoranid» on teist nädalat esimene

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kormoranid
Kormoranid Foto: Toomas Huik


Kodumaine komöödia  «Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta» kogus nädalavahetusel Forum Cinemas kinodes 5602 vaatajat, mida on poole vähem kui filmi avanädalal.

«Kormoranid» teenis nädalavahetusel juurde 23360 eurot(365504 krooni). Filmi on käinud vaatamas 23478 huvilist.

«Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta» on must komöödia, mis räägib vanadest rokipeerudest, kes keelduvad kiiktoolides nurgas tiksumast, vaid tahavad iga hinna eest uuesti läbi lüüa.

Filmis mängivad Guido Kangur, Roman Baskin, Ene Järvis, Jüri Vlassov, Ester Pajusoo, Elina Pähklimägi, Harry Kõrvits, Enn Klooren ja teised suurepärased näitlejad.
 
Teisele kohale platseeris 4008 vaatajaga animafilm «Rango».

Uusi filme linastus eelmisel nädalal kokku kaks,seiklusfilm «Sea Rex: Meresaurused 3D» ja komöödia «Armastus tööpostil. Meie aeg».    

«Sea Rex 3D - meresaurused» on tuntud dokumentaal rekonstruktsioon (aasta tagasi toimus suur show Saku Suurhallis - «Jalutuskäik dinosaurustega»). See film on omamoodi jätkuks nimetatud ülipopulaarsele show'le.

«Selle filmi abil pakume vaatajale võimalust sooritada kaasahaarav teekond 200 miljoni tagusesse aega, mil eelajaloolistes ookeanides ja meredes valitsesid türannosauruse-suurused meresaurused,» räägib filmi režissöör ja produtsent Pascal Vuong.

Kogu tabel näeb välja järgmine:

  1. Kormoranid ehk Nahkpükse ei pesta – 2.nädal
  2. Rango – 4.nädal
  3. Sea Rex: Meresaurused 3D (Sea Rex: Journey to a Prehistoric World) – 1.nädal
  4. Karu Yogi (Yogi Bear) – 2.nädal
  5. Riitus (The Rite) – 1.nädal
  6. Armastus tööpostil. Meie aeg (Slushebnõi roman. Nashe vremja) – 1.nädal
  7. Rapuntsel (Rapunzel) – 10.nädal
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles