Jennifer Garner teeb Miss Marple´ist glamuurse naise

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Garner
Jennifer Garner Foto: SCANPIX

Hollywoodi näitlejanna Jennifer Garner mängib uues filmis Agatha Christie kuulsat tegelast Miss Marple´it.

Siiani on seda tegelast kujutatud tagasihoidliku, kuid terava mõistusega vanadaamina, kellele meeldib kududa, kirjutab The Telegraph.

Garneri tegelane on aga 30. eluaastates glamuurne ja edukas naine.

Disney stuudios valmiva filmi stsenarist on Mark Frost, kes on näiteks ka action-filmi «Fantastic Four» ja kunagise menuseriaali «Twin Peaks» stsenaariumi autor.

Miss Marple seikleb Agatha Christie tosinas teoses, mis ilmusid ajavahemikul 1930. – 1970.

Kirjanik kujutas seda tegelast 70. eluaastates naisena, kes elas vaikses St. Mary Meadi külas ning enamuse ajast istus ta aias ja kudus.

Esmakordselt jõudis Miss Marple kinoekraanile 1961. aastal. Siis kehastas teda näitlejanna Margaret Rutherford, kes oli siis 70-aastane. Rutherford mängis Miss Marple´it veel kolmes filmis.

1980. aasta filmis «The Mirror Crack`d» mängis Miss Marple´it Angela Lansbury. Selles filmis tegi kaasa terve staaride plejaad, kaasa arvatud Elizabeth Taylor ja Kim Novak.

Telesarjades on Miss Marple´i mänginud sellised Briti näitlejannad nagu Gracie Fields, Joan Hickson, Geraldine McEwan ja Julia McKenzie.

Jennifer Garneri kuulsus sai alguse telesarjaga «Alias», milles ta mängis CIA agenti.

Garner on abielus näitleja Ben Affleckiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles