Lepland: oluline pole mitte koht, vaid õnnestunud etteaste

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Viktor Burkivski/Toni Läänsalu

Viis aastat tagasi käis Ott Lepland Eestit esindamas Eurovisiooni lauluvõislusel Bakuus. Ta jagas meenutusi 2012. aastast ning andis edasi head sõnad selleaastasele «Verona» eurotiimile.

-Kuidas meenutad aega, mil käisid Bakuus Eestit esindamas? Kas Eurovisioonile minnes peaksid kaasas olema näiteks mingid teatud asjad, et mitte ära väsida ja rattalt maha kukkuda?

Mäletan, et võtsin enne Eurovisioonile minekut kuu aega puhkust. Ei esinenud kusagil  ja tegime Maikeniga iga päev vokaaltehnika tunde, et laulu esitus igapidi õnnestuks. Eurovisiooni melu võib sageli väsitav olla küll, sest peale igapäevaste lavaproovide tuleb anda ka meeletul hulgal intervjuusid ning suhelda väga paljude inimestega. Samas on see väga huvitav, inspireeriv ja tohutult põnev kogemus, mida soovitaksin kindlasti igale kolleegile. Kindlasti peaks olema Eurovisiooni tralli sisenedes enne võimalikult palju puhanud, sest puhkust seal väga ei anta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles