Skandaal!!! Jõhvi Gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja teeb kaasa liiga seksikas muusikavideos! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Кадр из видео Youtube

Kas Teie tahaksite näha enda lapse kehalise kasvatuse õpetajat muusikavideos, mille pilt on keelatud alaealistele ja mille sõnum on rohkem kui ... 

Nimelt juhiti hiljuti Haridus- ja teadusministeeriumi tähelepanu seksuaalselt provokatiivsele muusikavideole, kus ühe tantsijana osaleb Jõhvi gümnaasiumi õpetaja. Haridusministeeriumi koolivõrgu osakonna juhataja Raivo Trummal pöördus Jõhvi gümnaasiumi direktori Tarmo Valgepea poole ja juhtis tähelepanu sellele, et videos napis riietuses siivutuid liigutusi teinud õpetaja käitumine ei ole kohane, kuna ta peab olema oma õpilastele eeskujuks, kirjutab Põhjarannik.

Tiiu / Youtube
Tiiu / Youtube Foto: Кадр из видео

Youtube’is nähtavas videos on üks tantsijatest Jõhvi gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Natalja Šabartšina, kelle osalemine videos on põhjustanud kommentaariumis ilkumist ja nilbete märkuste tegemist. Naine ise muusikavideos tantsimises probleemi ei näe ja kooli direktor leiab, et tema subjektiivsel arvamusel pole juhtumis kohta, kirjutab Põhjarannik. «Muusikavideo, nii nagu ka film või etendus, on kunstivorm, kus osaleja esitab oma rollis stsenaristi ja lavastaja poolt ettenähtud rollikäitumist ehk ta ei esita iseennast, vaid on konkreetses rollis,» ütles ta.

Tegemist on kohaliku naisräppari, Tiiu värske muusikavideoga «Bangbang». Videos lööb kaasa «tantsutüdrukuna» laulja Laura (Mikker) Prits.
 

Ja sõnad tulevad siit: Räppige kaasa! 

Ou mis toimub? Bängiv on teema. Siit tuleb sõnaprintsess Xena. Tundmatus kohas vette - näe ujudki. Ela oma elu, reaalsus või kujutis. Mind ära ei händli. Häh, mine närvi. Elul lisan häbematult särtsu ja värvi. Küütlen sind nagu märjad t-särgid. Harmoonia mu lärmis - tee järgi. Arvad et oled kaval, kaitsed end väitega «tema ju alustas, ta oli esimene». Kui elu on lava, ja meie vaid näitlejad siis kellele me üldse fucking esineme? Su egoism kõlab nagu bla-bla-bla Laulan ise oma laulu nagu la-la-la Me oleme kõik samad ma-sa-ta Mitte keegi pole parem bitch fa-fa-fa. Chantin oma mantrat nagu kaasaegne nõid. Inimkond mu globaalne hõim. Pean end siin tõestama, ah pean või?See on kiisuvõim, mis su pahviks lõi Oh crap, it's a trap, see on miisuräpppeas roosa cap, viska viis, siin mu maniküüritud käpp Figuur XS, ego XXXL. Panen vihma põlema nagu Adele. Kuula mind andunult, naabri akudrell. Kui esitan oma soolot - rebel yell. Terve maailm on mu lavaSee pole päris, vaid näitemängKui etteaste relvaga avadSiis on kindel, et lõpus käib BANGPeas tõsipea undeground shit.Reaalsus - koerapark. On the ground sitt. Elu on Õgardite Aed. Njam njam.Tahan pidevalt so sees olla pärliklamm. Bouncib samm. Pane ti-ti-tissid hüppama ja bum.Tere Farmatseut. Kaalu mulle gramm. Ja bassivaakumis ma olen. Hammm. Heit pritsib lihtsalt sülge nagu Kummi-Tarzan. Mo trolliarmee kasvab nagu majavamm. Mingi kamm ja rammin läbi nagu tram-ta-ra-ramm.Nagu Sweeney Todd snip hipsteri svamm.Ma olen siin and tam. Liigun igatpidi. Tamm. Pelgu Kimbo Slice on bum. Yoro.Põgene Taisse tomorrow. Soodom Gomorra siin.Tõusen talludes varvastel. Oi oi.Me inimesed mässavad. So publik refini loid.Keha roid. Mõtet närib koi.Väldin noid kes teevad närviliseks mind. Avoid. Sest mo käed sügelevad. Bang bang

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles