Stig Rästa ja Karina Vesman teevad juba pulmaplaane?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 Aastahitt 2016 auhinnapidu vanas Raadiomajas, Stig Rästa ja Karina Vesman
Raadio 2 Aastahitt 2016 auhinnapidu vanas Raadiomajas, Stig Rästa ja Karina Vesman Foto: Toni Läänsalu

Laulja Stig Rästa ja tema kihlatu Karina Vesman abielluvad juba õige pea. Noored kihlusid veebruaris – Karina postitas Instagrami vahendusel pildi kihlasõrmusest. Nüüd teatab aga naine, et peagi nad abielluvad.

Stig ja Karina tutvusid aastal 2011, kui Stig osales saates «Tantsud tähtedega». Karina oli tema tantsupartner ja -õpetaja. Inimesed panid neid juba siis paari, aga suhtes Stig ja Karina siiski ei olnud. Aastal 2015 tunnistas Stig aga Kroonika veergudel, et nad on Karinaga teineteist leidnud. Mees rääkis, et initsiatiiv suhteid soojendada tuli tema poolt. Ei läinud kaua aega, kui Karina ja Stig ka lapseootusest teatasid. Mullu 8. oktoobril sündis nende perre tütar, kes sai nimeks Lumi.

Karina postitas Instagrami armsa postituse, kus perekond tähistavad Lumi 7 kuu sünnipäeva. Naine kirjutas kommentaari: «Lumi 7. kuu sünnat tähistame avaldustega. Jaa, emme saab varsti rõngastatud.»

Palju õnne Elu24 toimetuse poolt!

Lumi 7.kuu sünnat tähistame avaldustega‍‍ jaa,emme saab varsti rõngastatud

A post shared by karina vesman (@karinavesman) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles