Bravuurika Janice Dickinsoni tõsielusari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Abbey ja Janice"
"Abbey ja Janice" Foto: Kanal 11

Täna, 29. märtsil, alustab Kanal 11 eetris lõbus tõsielusari «Abbey ja Janice». Saade on eetris teisipäeviti kell 21:00.

«Abbey ja Janice» (originaalpealkirjaga «Abbey & Janice: The Beauty & the Best») on tõsielusaade, kus bravuurikas endine supermodell Janice Dickinson asub Inglismaa tabloidide lemmiktüdrukust ja jalgpallurinaisest Abbey Clancy’st maailmakuulsat tippmodelli vormima.

Abbey Clancy (tuntud Briti jalgpalluri Peter Crouchi elukaaslane) on nooruke modellihakatis, kes unistab maailmakuulsa modelli elust ja karjäärist. Tal õnnestus Briti modellisaates (Britain’s Next Top Model) tulla küll teisele kohale, aga loodetud modellileping jäi saamata. Talle tuleb appi maailma esimene supermodell Janice Dickinson, kes karmide võtete ja kohati lausa šokeerivate treenimismeetoditega asub tema unistust ellu viima.

Kas bravuurika Janice'i abiga vallutab Abbey maailma moeäri või purustavad Janice'i karmid meetodid hoopis ta enesekindluse?

«Abbey ja Janice» on eetris teisipäeviti kell 21:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles