Eksklusiivsed fotod: «Üksinda kodus» staar, Macaulay Culkin näeb välja nagu ehtne rokkar!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Macaulay Culkin
Macaulay Culkin Foto: Jack Dishel

Macaulay Culkin liikus nädalavahetusel New York´i tänavatel. Endine lapsstaar nägi välja nagu ehtne rokkar, kandes jalas stiilseid skinny´sid ja seljas nahktagi.

36-aastane Macaulay Culkin, keda on viimasel ajal sageli nähtud ristitütar Paris Jacksoniga, «kolas» nädalavahetusel üksinda Manhattani tänavatel. 19-aastane Paris Jackson on jaganud meeleolukaid fotosid ühisest ajaveetmisest koos ristiisaga, Instagrami kontol, vahendab Daily Mail.

Macaulay sõprus lahkunud pop-ikooni, Michael Jacksoniga, sai alguse filmi «Üksinda kodus» esimese osa salvestamise perioodil. Samal ajal valmis ka Michael Jacskon´i üks hittlugusid, «Black or White», milles tegi kaasa, tol ajal 11-aastane Macaulay. Mehel on olnud minevikus probleeme seaduse ees: aastal 2004 arreteeriti noormees kanepi omamise tõttu. «Üksinda kodus» staaril oli oli pikaaegne suhe näitlejanna, Mila Kunisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles