Coca-Cola Plaza kannab üle Faithlessi kontserti

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Faithless.
Faithless. Foto: AP

Järgmisel reedel, 8. aprillil on võimalik kõigil Coca-Cola Plaza külastajatel osa saada maailmakuulsa briti tantsumuusikabändi Faithless kõige viimase kontserdi otseülekandest.

“Satelliidi vahendusel Euroopa kinodesse jõudev otseülekanne on tantsumuusika ajaloos esimene omataoline ja annab võimaluse tuhandetel Faithlessi fännidel üle Euroopa viimast korda üheskoos pidutseda,” seletas Forum Cinemas ASi linastusjuht Rein Palosaar. “Et kinokülastajatel oleks võimalik osa saada tõelisest peomelust, toob Coca-Cola Plaza selleks eriliseks puhuks kinosaali kohale DJ, paneb püsti tantsupõranda ja avab kokteilibaari.“

Palosaare sõnade järgi on 15 aastat tegutsenud Faithless üks mõjuvõimsamaid tantsumuusikategijaid läbi aegade. Selle tõestuseks on bändi kõrgelt tunnustatud – nende „Greatest Hits“ album on pälvinud kolmekordse plaatinaplaadi tiitli ja kõik kuus välja lastud albumit on saanud Suurbritannias kuldse plaadi tiitli.

Kokku üle 15 miljoni plaadi müünud bänd annab oma viimase kontserdi “Passing The Baton” tuuri raames Londonis Brixton 02 Academys. Peale Coca-Cola Plaza Eestis saab üritusest osa Suurbritannia, Iirimaa, Saksamaa, Belgia, Luksemburgi, Hollandi, Norra ja Läti kinodes.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles