Tänane sünnipäevalaps Eve Kivi Elu24'le: mul on igal sünnipäeval traditsioon, kus...

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Kivi
Eve Kivi Foto: Raul Mee/Mollusk Media

Elu24 õnnitles täna filmidiivat Eve Kivi tema 79. sünnipäeva puhul. 

"Aitäh-aitäh kenade õnnitluste eest," vastab malbelt, ent rahulolevalt õnnelikul häälel oma sünnipäevaõnnitlustele filmidiiva Eve Kivi, kes täna, 8. mail sai 79-aastaseks. Viimati tähistas Eve Kivi oma sünnipäeva suurelt 4 aastat tagasi, kui naine sai 75-aastaseks. "See sünnipäevapidu Glorias oli tõesti glamuurne, kuid muidugi - suuremaid ning ümmargusemaid sünnipäevi tulekski mürtsuga tähistada," naerab ta ja lisab: "Kuid selliseid vahepealseid sünnipäevi ma pean pereseltsis (perekonnaga ja Kanal 2-e tiimiga, kus Eve Kivi töötab -toim.). 

Samuti on kunagisel näitlejannal oma sünnipäevadel välja kujunenud traditsioon: "Käime iga aasta seltskonnaga Pirosmanis. Ma olen suur hatšapuride ja šašlõkkide sõber. Kuna olen noorena palju aega veetnud Gruusias (filmimistel -toim.), olen sellest ajast saadik harjunud heade šašlõkkide ning kuivade veinidega." 

Suurepärase välimusega Eve Kivi sai küll vanuselt 79, kuid hingelt ning välimuselt näeb ta välja pea poole noorem. Mis on tema nooruslikkuse, õnne või elu saladus? "Soovitaksin, et oleks ilus kodu. Kõik muu tuleb sinna juurde." 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles