«Väikeste hiiglaste» tänane finaal annab sõna televaatajatele!

Väikesed hiiglased
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 talendisaade «Väikesed hiiglased» saab täna kell 19:35 suurejoonelise lõpplahenduse, kui 10 000 euro suurust stipendiumit lähevad püüdma Danieli Dream Team ja Inese Imelised. Otsustavas finaalsaates saavad sõna ka televaatajad, sest võitja selgitab välja telefonihääletus!

Märtsis viie võistkonnaga alustanud «Väikesed hiiglased» on läbi pühapäevade võlunud televaatajaid siiraste väljaütlemiste, naljakate tähelepanekute ja meeldejäävate laulu- ja tantsunumbritega. Kohtunike punktid on finaali viinud kaks võistkonda, mille kapteniks on lauljad Daniel Levi Viinalass ja Eda-Ines Etti. Mõlemad tiimid panevad finaalsaates kõik mängu, sest kõik osalejad näitavad oma talenti üksiknumbrites, aga saates on oodata ka vägevaid duelle.

Tõelist näitlejameisterlikkust näitavad täna «Väikeste hiiglaste» minitalendid Ingmar ja Oliver – krutskeid täis Oliver elustab legendaarse huumoritegelase Pantalone ja härrasmehelik Ingmar näitab Nukitsamehena oma sarvilist poolt. Finaalis ei pääse näitlemisest ka kaptenid, sest nii Inesel kui Danielil on minitalentide kavas oluline roll. Kui tantsijad ja lauljad näitavad taset hoogsates duellides, siis saate pesamunad löövad koos saatejuht Tambet Tuisuga kaasa lustlikus viktoriinis.

Finaalsaatele paneb särava punkti ühisetteaste, kui nii Danieli Dream Team kui ka Inese Imelised astuvad lavale täies koosseisus haarates ühte numbrisse nii laulja, tantsijad, minitalendi kui ka kapteni enda. Kumb tiim võidu koju viib, see sõltub nüüd aga televaatajatest – senised punktid täna enam ei loe ja saate alguses avatakse telefoniliinid, kus televaatajad saavad oma lemmik-võistkonna poolt hääletada.

«Väikeste hiiglaste» finaal algab Kanal 2s täna kell 19:35!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles