Video: Cristiano Ronaldo on esimene jalgpallur, kellel on Instagramis 100 miljonit jälgijat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Nick Potts/EMPICS Sport/Scanpix

Portugali jalgpallikoondise ja Madridi Reali ründaja Cristiano Ronaldo on maailmas esineme jalgpallur, kellel on Instagramis 100 miljonit jälgijat.

Sellest nädalast saab ta samasse ritta asetada popstaaride Taylor Swifti, Beyonce, Selena Gomezi ja Ariana Grande’iga, kellel oli juba varasemast niipalju jälgijaid, edastab BBC. 

«Hei sõbrad, olen õnnelik, et jõudsin 100 miljonini, see on maagiline arv. Tänan kõiki oma fänne, keda leidub kogu maailmas,» teatas jalgpalli superstaar sotsiaalmeedias.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: MARCA/SIPA/MARCA/SIPA/Scanpix

Cristiano Ronaldo postitab Instagrami pilte nii matšidest kui kodusest elust, lisades juurde positiivseid ja inspireerivaid sõnumeid.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: GERARD JULIEN/AFP/Scanpix

Ronaldol on Facebookis 120 miljonit ja Twitteris 50 miljonit jälgijat, seega on tal erinevates sotsiaalmneedia kanalites kokku umbes 270 miljonit jälgijat.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: JAVIER SORIANO/AFP/Scanpix

Ronaldo edestas oma 100 miljoni jälgijaga nii brasiillasest kolleegi Neymari, kellel on 74 miljonit jälgijat kui argentiinlast Lionel Messit, kellel on Instagramis 70,8 miljonit jälgijat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles