Kuum! Isac Elliot avaldas uue loo!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgeranna Festi peaesineja on Isac Elliot.
Valgeranna Festi peaesineja on Isac Elliot. Foto: promo

Viimase pooleteise nädala jooksul on 16-aastane Soome pop-fenomen Isac Elliot, õrritanud oma 800 tuhandet sotsiaalmeedia fänni väikeste videotega ning täna saab lõpuks uudiseid jagada. Tema kaua oodatud singel «SHE» on väljas!

Viimase üheksa kuu jooksul on Isac koostööd teinud mitmete tuntud tegelastega, kuid uue materjali avaldamisega pidi ootama kuni tänaseni. Koostööde tulemusena sündisid mitmed hitid, üheks neist «Beast» koos Rootsi-Norra DJ-duo Tungevaag & Raabaniga. «Beast» on tänaseks Spotifys kogunud juba üle 30 miljoni stream’i ja on saavutanud plaatina taseme Soomes, Norras ja Rootsis. Lugu on jäänud kõrva ka tantsu leibelile Ultra, kes promob lugu USAs.

Looga «Beast» ja DJ-ga töötamine oli silmi avav kogemus, samuti avas see mitmeid uksi ning andis mulle artistina palju juurde. Veebruaris 2017 otsustasin koostööd teha oma hea sõbra, Soome räppari Mikael Gabrieliga, kellega oleme kaua arutanud võimalikku koostööd. Läksime stuudiosse ja lõpetasime sellega, et salvestasime kolm lugu ning andsime koos EP välja» räägib Isac.

‘X’-nimeline EP on saavutanud topelt plaatina staatuse Soomes ja selle esimene singel «Liikaa sussa kii» on hetkel kõige enam stream’itud kohalik lugu Soomes.

«Nii pea kui ma «SHE» salvestasin, teadsin, et sellest saab singel. Tunnen, et see näitab minu uut külge, mida pole varem julenud avalikult näidata. Võib-olla on see nii seepärast, et olen nii artisti kui ka isiksusena kasvanud. «SHE» on minu varasemate lugudega võrreldes veidi teravam ja see meeldib mulle». 

Kuula uut singlit «SHE»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles