Õllesummeri peaesineja Kasabian avaldas uue albumi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti üks parimaid live-rokkbände Kasabian
Briti üks parimaid live-rokkbände Kasabian Foto: Promopilt

Üks hetke kuumimaid rokkbände KASABIAN (UK) avaldas täna, 5. mail uue albumi nimega “For Crying Out Loud”. Täpselt kahe kuu pärast 5. juulil astub bänd värske repertuaariga üles ka Tallinnas, Õllesummer Festivalil. 

KASABIAN on üks praeguse aja parimad ja hinnatumaid live-bände ning tõeline tegija indie-roki sektoris. Tänaseks on neil valminud kuues stuudioalbum “For Crying Out Loud”, millelt esimene singel “You’re In Love With a Psycho” on juba ka Eesti raadiojaamades hitiks mängitud. Kollektiivi üks eestvedajaid, kittarist Sergio Pizzorno/Serge kommenteerib uut albumit järgmiselt: “Eelmisel aastal oli terve maailm oli justkui peapeale pööratud. Mina aga mõtlesin, et teen sellest parima aasta oma elus ja kirjutasin lõbusa pop-albumi, mis on täielik vastand hetkel maailmas toimuvale. See oli minu reaktsioon vastukaaluks kõigele negatiivsele meie ümber.” Kasabian on olnud headliner paljudel nimekatel festivalidel nagu näiteks Sziget, Reading, Glastonbury jne. Seejuures on neid nomineeritud 39. erinevale muusikaauhinnale, millest võitnud on nad 13 (Brit Awards, Q Awards, NME Awards).

Kasabian esineb Õllesummeril, 5. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles