Uus tõusev staar: Nele-Liis Vaiksoo vahva poeg käib ema jälgedes

Jaanika Vilipo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele-Liis Vaiksoo ja poeg Ron-Jonathan  eesti keelde pandud 3D-animatsiooni «Looraks» esilinastusel
Nele-Liis Vaiksoo ja poeg Ron-Jonathan eesti keelde pandud 3D-animatsiooni «Looraks» esilinastusel Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Nele-Liis Vaiksoo, kelle lauljakarjäär sai alguse juba viieaastaselt ETV tütarlastekoorist, on hinnatud muusikalitäht ja nõutud eestikeelne dublant Disney stuudio ja Pixari animatsioonistuudio filmides. Paljud aga ei tea, et Vaiksoo kasvatab 12-aastast poega Ron-Jonathani, kes on julge laulupoiss ja astub ema jälgedes muusikarada.

Praegu õpib noormees Gustav Adolfi gümnaasiumi 7. klassis, laulab kooli vokaalansamblis ja rahvusooperi Estonia poistekooris. Ron-Jonathan on kasvanud üles muusika keskel. Tema isa on filipiinlane Rommel Singson, kellega Nele-Liis Vaiksoo eluteed on aastaid tagasi lahku läinud.

Oma noorele eale vaatamata on ka Ron-Jonathan teinud juba arvestatava muusikukarjääri. Sarnaselt emaga on ta olnud mitme Walt Disney ja Pixari toodetud animafilmi eestikeelne dublant. Tuntumad filmid, kus noormeehe häält kuulda saab, on «Kalatüdruk Dory», «Zootopia» ja «Looraks». Samuti astub andekas poiss üles praegugi kinodes jooksvas animafilmis «Boss Beebi». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles