Kas kuninganna kustub?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elizabeth II
Elizabeth II Foto: TOBY MELVILLE/Reuters/Scanpix

Suurbritannias on kõrged õukonnaametnikud kutsutud Buckinghami paleesse kriisikoosolekule, avalikkust pole põhjustest veel teavitatud.

Täna kell 9.32 teatas Huffington Post, et seniteadmata põhjustel on kuninglikule perekonnale lähedal seisvad ametnikud kutsutud riigi kõige tähtsamasse hoonesse erakorralisele koosolekule. Kutse oli riigi eri paigus tegutsevatele töötajatele edastanud kuninganna erasekretär Lord Chamberlain Sir Christopher Geidt.

Taolisi kogunemisi on kirjeldatud äärmiselt ebatavalistena. Uudise lekkimine Suurbritannia aja järgi kell kolm öösel viitab samuti millegi olulise toimumisele.

Briti ajakirjanikud on aga asunud internetis inimesi maha rahustama, öeldes, et suure tõenäosusega ei ole tegemist siiski kuninganna lahkumisega. Surma ajakirjanikud aga ei välista. ITV ajakirjanik Chris Ship nentis, et lahkunud võib olla mõni teine kuningliku perekonna liige.

Miks ametnikud nii ootamatult paleesse kutsuti, peaks ajakirjanike sõnul selguma lähima paari tunni jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles