Merle Liivak elust lastega: etikett mu lapsi ei kammitse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Suure tähe väike täht“  heategevusliku telemängu võitis Monika Tuvi koos poja Samueliga. Kohal oli ka Merle Liivak koos oma pisipõnniga.
„Suure tähe väike täht“ heategevusliku telemängu võitis Monika Tuvi koos poja Samueliga. Kohal oli ka Merle Liivak koos oma pisipõnniga. Foto: Kalev Lilleorg

"Kujuta ette, et oled kolme pisikese lapse ema, kelle elu on viimasel ajal kulgenud väiksema ja suurema meeleheite kaskaadis," kirjutab pereema Merle Liivak värskes Pere & kodu numbris.

"Endal ülekoormusest pooled juuksed välja langenud – ja siis kutsub hea sõber mind lõbusasse koguperesaatesse," kirjeldab naine, kuidas ütles jaatava vastuse, et end pärast sõgedat unevaest talve end pisut komejandi valguses soojendada.

„Suure tähe väike täht“, Merle Liivak koos oma pisipõnniga.
„Suure tähe väike täht“, Merle Liivak koos oma pisipõnniga. Foto: Kalev Lilleorg

Saate avanguna sai aga vaadata klippi, kus Liivaku viieaastaselt pojalt küsitakse, kuidas tema ema lõhnab. Vastuseks kostab: "Täiskasvanud inimese higilõhna järele." Niisiis jõudis staar järeldusele, et protokoll ja etikett neid ei kammitse.

Loe lõbusaid juhtumisi pikemalt ajakirja Pere ja Kodu veergudelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles