Brad Pitt läks pärast lahutust teraapiasse ja jättis alkoholi: ma oleks võinud venelase laua alla juua!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: SCANPIX

Näitleja Brad Pitt avalikustas, et ta jättis pärast Angelina Jolie'st lahutamist maha alkoholi tarvitamise ja läks teraapiasse.

Jolie andis lahutuse sisse mullu septembris ning Pitt kommenteeris esimest korda lahutust ajakirjas GQ.

«Ma alustasin äsja teraapiaga,» ütles Pitt. «Armastan seda! Ma pidin järele proovima kaks terapeuti, enne kui õige leidsin.»

Pitt tunnistas, et ta jõi minevikus rohkesti ja suitsetas ka kanepit. Lisaks lõikas ta end emotsionaalselt teistest ära.

«Ma olen väga taandarenenud, kui asi puudutab enda emotsioonide läbitöötamist. Mul tuleb varjamine palju paremini välja,» seletas Pitt.

Näitleja sõnul aitas lahutus tal elus paljusid asja muuta.

«Ma ei mäleta pärast kolledžit ühtegi päeva, kui ma poleks joonud, pläru tõmmanud või midagi sellist. Ma olen väga-väga õnnelik, et nüüd on see minevik. Peret luues jätsin maha kõik peale alkoholi. Kuid isegi sel viimasel aastal, teate küll... Asjad, millega ma tegeleda ei tahtnud... Ma jõin liiga palju,» tunnistas Pitt.

Pitt ütles, et talle meeldis vein, kuid lisas: «Ausalt, ma oleks suutnud vene inimese tema enda viinaga laua alla juua! Ma olin professionaal. Ma oskasin seda hästi.»

Näitleja sõnul asendas ta alkoholi jõhvikamahla ja gaseeritud veega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles