Beach Grindlil esineb sel suvel Rudimental!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rudimental
Rudimental Foto: Pressifoto

7. juulil ööklubis SunSet juba viiendat korda toimuv Beach Grind toob Eesti publikuni elektroonilise tantsumuusika tipu Rudimentali!

Ürituse ühe eestvedaja Joosep Järvesaare sõnul on suur au kõiki Grindi fänne sellise artistiga rõõmustada. «Võiks isegi öelda, et tegemist on omamoodi töövõiduga, kuna Rudimental on üks suuremaid nimesid kes Grindil kunagi esinenud on ja emotsioone võimendab ka teadmine, et tegemist on ainsa kontserdiga Baltikumis,» lausus Joosep.

Neljaliikmelise, Inglismaalt pärit mitmete auhindadega pärjatud Rudimentali ülemaailmne edulugu sai alguse aastal 2012, mil ilmus nende singel «Feel The Love». Tegemist oli teise singliga nende debüütalbumilt «Home». Album osutus vägagi edukaks, jõudes tabelis UK Albums Chart esikohale. Viimastel aastatel ka väga edukat house-muusikat produtseerima hakanud Rudimental on koostööd teinud erinevate maailmakuulsate vokalistidega. Nimistusse kuuluvad näiteks John Newman, Emeli Sandé, Ed Sheeran jpt.

Beach Grind toimub 7.juulil Pärnus, ööklubis SunSet. Viimased soodushinnaga piletid müügil Ticketeris.

Ühine üritusega Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles