Brad Pitt rääkis esimest korda lahutusest: meie pere on lõhki rebitud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt, Angelina Jolie
Brad Pitt, Angelina Jolie Foto: SCANPIX

Näitleja Brad Pitt kommenteeris esimest korda lahutust Angelina Jolie'st.

53-aastane näitleja rääkis ajakirjale GQ, et tema pere on hetkel «lõhki rebitud».

41-aastane Jolie andis lahutuse sisse septembris, kui Pittil oli väidetavalt 15-aastase poja Maddoxiga nende eralennukis tüli. FBI algatas Pitti suhtes uurimise, kuid lõpuks ei leitud mingeid tõendeid lapse kallal vägivallatsemisest.

«Ma olin selili maas ja süsteemi küljes ketiga kinni, kui lastekaitsele helistati,» ütles Pitt. «Pärast seda oleme suutnud koostööd teha, et asi ära lahendada. Me mõlemad anname endast parima. Ma kuulsin, kuidas üks advokaat ütles: «Kohtus ei võida keegi, seal selgub vaid, kes rohkem haiget saab.» See tundub tõsi olevat, sest sa veedad terve aasta sellele, et ehitada hagi oma pointi tõestamiseks ja õiguse tagaajamiseks ning selgitamiseks, miks teine pool eksib. See on investeering vihkamisse,» seletas Pitt.

Pitt elab hetkel oma «laste lapsepõlvekodus» Hollywood Hillsis koos oma buldogi Jacques'iga. Ta keeldub lahutust inetuks ajamast.

«Õnneks mu partner nõustub sellega. See on lastele niigi väga hirmutav, kui nende pere ühtäkki lõhki rebitakse. Peame sellega toime tulema suure hoole ja delikaatsusega. Me keskendume sellele, et me kõik tuleks sellest välja tugevamate ja paremate inimestena,» sõnas Pitt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles