Marko Reikop: mul kestab see juba kolm kuud ja olukord on katastroofi lähedal (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kinodesse jõudis Soome film "Kuudes kerta" kus roll ka meie armastatud muusikul Stig Rästal.
Marko Reikop
Eesti kinodesse jõudis Soome film "Kuudes kerta" kus roll ka meie armastatud muusikul Stig Rästal. Marko Reikop Foto: Erlend Štaub

Armastatud telenägu Marko Reikop on langenud uue ja moodsa toitumiskava küüsi, mis tähendab, et tal tuleb iga päev süüa kaks korda 180 grammi juur- ja aedvilju.

"Nad lihtsalt ei ole maitsvad," kirjutab Reikop ajakirja Mood veergudel, et tal kestab see kõik juba kolm kuud ja olukord on üsna katastroofi lähedal.

"Tomat on üsna okei, kurgile, eriti hapule, pole ka suuremat midagi ette heita ja keedetud peet mulle ka pigem meeldib, aga see on ka kõik," kurdab saatejuht, et ülejäänud juurvilju ei kõlba lihtsalt eriti süüa.

Marko Reikop
Marko Reikop Foto: Jelena Rudi

Seevastu kaks korda päevas sööb mees puuvilju ja nendega muresid ei ole, sest neid on värvuselt, maitselt, struktuurilt nii palju erinevaid, et pole üldse probleemi.

"Juurviljad on vastikud," jõudis staar kokkuvõttes järeldusele. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles